Introducció

DAFYN  és, des de 1985, el punt de referència obligatori pels qui fan del col·leccionisme en general una tasca ben organitzada que enriqueix el vostre entorn quotidià. En aquest web hi trobaran una infinitat d'idees en material per a l'arxiu i l'organització de les seves col·leccions. Al nostre catàleg disposem de més de 10.000 referències de productes per filatèlia, numismàtica i col·leccionisme en general. DAFYN es el distribuïdor exclusiu per a Espanya de PRINZ. També som distribuïdors de les marques Safe, Michel, Olegario, FM i Safi entre d'altres.
Si desitgeu ser informat puntualment de les novetats i serveis de DAFYN envieu-nos el vostre nom i adreça per correu, telefònicament o simplement emplenant el formulari de notificació de novetats, i us enviarem els nostres catàlegs sense cap compromís.

Com comprar

Actualment estem treballant en millorar el sistema de compra, mentrestant, el nostre sistema funciona de la següent manera:

  1. (Opcional) Podeu establir una connexió segura SSL, d'aquesta manera les dades que s'enviin entre el vostre ordinador i el nostre servidor estaran més protegides.
  2. Sel·leccioneu i/o cerqueu el que us interessi de la nostra base de productes. Base de dades de productes
  3. A la pàgina de comandes, entreu el codi de seguretat (son els números que apareixen amb una reixeta darrere).
  4. Si necessiteu més productes, cliqueu a l'opció afegir articles.
  5. Empleneu el formulari de comanda (nom, cognoms, dades de contacte, etc...) després d'haver-hi afegit l'últim article, torneu a entrar el número de seguretat i cliqueu a enviar comanda.
  6. Si tot ha anat bé us sortirà una pàgina conforme s'ha enviat el formulari correctament.

Alternativament també podeu emplenar les dades del formulari, escriure manualment la quantitat, els productes i si us enrecordeu la seva referencia, entrar el codi de seguretat i enviar la comanda. Tots els preus que s'indiquen al web inclouen l'IVA.

Les nostres dades:

Logotip de dafyn 

Ens podreu trobar al C/Trafalgar, 49  08010-Barcelona, Tel.: 93 268 30 00 i Fax: 93 268 73 13
El nostre NIF es A58030560 i el Registre Mercantil: Barcelona Prot.4666, F40 T.6543 L.5826, secc.2a, Soc, H76597, Insc. 1a.